Goed voor elkaar

In September 2016 is EV Fysiotherapie & Fitness ontstaan vanuit een doorontwikkeling van de voormalig fysio- en manueel praktijk van Martin Eijkholt. Martin heeft sinds 1987 de praktijk aan de Werdmuller von Elggstraat gehad.

Door de samenwerking met drie jonge therapeuten gaf hij de kans aan de jeugd om iets moois op te bouwen terwijl hij daar zelf in mee kan groeien.

Goed voor elkaar staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en het creëren van een win situatie voor alle betrokken partijen.

Onze Therapeuten

Nienke Derks

Nienke Derks

Maatschapslid, Claudicatio- en Fysiotherapeut

Nienke is de aangewezen therapeut als het om doorzetten bij bewegen gaat. Haar inzet komt goed tot zijn recht bij de beweeggroepen en bij bijvoorbeeld het programma Fit & vitaal. Daarnaast is Nienke opgeleid tot Zwanger Fit trainer en start ze in oktober 2018 met de eerste lessen Zwanger Fit.

Martin Eijkholt

Martin Eijkholt

Maatschapslid, Fysio- en manueel therapeut

Martin heeft 25 jaar lang in het centrum van Delden gewerkt in zijn eigen praktijk "Fysio- en manuele therapie Eijkholt". Hij is gespecialiseerd in klachten van het schoudergewricht. Vol passie voor het vak zal hij zijn best doen u te helpen met het oplossen van uw lichaamsklachten.

Jorien Vrielink

Jorien Vrielink

Maatschapslid, Fysio- en geriatrie therapeut

Jorien is actief als fysiotherapeut met een focus op de oudere doelgroep. Als geriatrie fysiotherapeute i.o. heeft ze meer dan gemiddelde kennis en vaardigheden op het gebied van de behandeling van de oudere cliënten

Martijn Eijkholt

Martijn Eijkholt

Maatschapslid, Fysiotherapeut en trainer

Martijn is vaak te vinden in de fitnesszaal, hij behandelt graag door cliënten te activeren en in hun eigen kracht te zetten. Complexe revalidatie situaties en trainen voor lange termijn doelen zijn voor hem de juiste uitdaging.

Colinda Dove

Colinda Dove

Fitness instructrice

Colinda is naast een baan in de zorg enkele uren in de week actief bij EV als instructrice bij Beats & Co(linda).

Ivo Agelink

Ivo Agelink

Medisch Personal trainer en Fitness instructeur

Als Ivo in de zaal is, is hij niet te missen een energie rijke verschijning met een passie voor sport en bewegen. Hij helpt u graag verder bij het sporten op een verantwoorde manier. Ook kunt u aansluiten bij een van de groepslessen die hij begeleid.

Sander Overbeek

Sander Overbeek

Fysiotherapeut i.o. Fitness instructeur

Sander is de betrokken fitness instructeur die u vanuit zijn fysiotherapeutische perspectief graag een goede uitvoering laat maken zodat u zonder klachten uw doelen kunt behalen. Sander heeft zelfs zijn eigen groepsles waarbij hij de leden van EV fit het weekend in helpt.

Antoinette Veldhuis

Antoinette Veldhuis

Sportzorgmasseur en Fitness instructrice

Antoinette, doet naast haar eigen praktijk AV Massage & Sport ervaring op als fitness instructrice met het oog op de voorbereiding naar haar toekomstige loopbaan als lifestyle trainer / adviseur.

Marisca Eijkholt

Marisca Eijkholt

Financiele administratie

Marisca heeft Martin 25 jaar ondersteund in het bedrijf door alle administratieve randzaken af te handelen. Momenteel is Marisca actief binnen EV met de financiële administratie.

Sandra Dirksen

Sandra Dirksen

Facilitaire diensten

Sandra zorgt er voor dat u in onze praktijk prettig gebruik kunt maken van alle faciliteiten. De basis van het bedrijf is een prettige en schone omgeving.

Esther Bunte

Esther Bunte

Receptioniste en telefoniste

Als receptioniste en telefoniste zorgt Esther er voor dat de therapeuten zich met uw behandeling bezig kunnen blijven houden. Bewegen is Esther op het lijf geschreven, dit blijkt bijvoorbeeld uit haar diversiteit in sporten. Aqua Joggen, Nordic Walking en Volleybal houden haar wekelijks fit en lenig.

Open chat
1
Welkom bij EV Fysiotherapie & Fitness! 👋
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Powered by