Binnen de fysiotherapie is het doel om u weer zo goed als mogelijk in beweging te krijgen. Daarvoor hebben we naast algemene fysiotherapie ook een uitgebreid netwerk van verschillende specialisaties in en om de praktijk.

U kunt een afspraak bij ons maken zonder dat u eerst naar de huisarts bent geweest. Wij mogen screenen en bepalen of uw klacht behandeld kan worden door een fysiotherapeut. Indien dit niet het geval is hebben wij een korte lijn met uw huisarts en andere disciplines waardoor wij u doelgericht kunnen doorverwijzen.

Soms is de klacht meer geschikt om behandeld te worden door een van de gespecialiseerde collega's, daarom kunnen wij u binnen onze praktijk ook adequaat doorverwijzen.

Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen zijn alle therapeuten binnen onze praktijk aangesloten bij het Centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapie. Daarnaast is iedere fysiotherapeut BIG geregistreerd.

Onze praktijk voldoet tevens aan de eisen van alle zorgverzekeraars. Hierdoor zijn wij in staat met alle verzekeraars een contract te sluiten. In 2018 hebben wij dan ook met alle zorgverzekeraars een contract.

Logo's van KNGF & BIG
Open chat
1
Welkom bij EV Fysiotherapie & Fitness! 👋
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Powered by